Saturday, 21 July 2012

Ampunnnnnnn!

      Assalamualaikum my Super Duper Frenz! Ya Allah rinduuuu nya nak hapdet blog ni ! :( berhabukk dah.. fuhh! fuhhh! I'm so sorry semua sebab lama blog ni dibiarkan terabai tanpa sebarag berita.. bkn sengaja tapi tade masa nak update.. Ampunnnnn yaa?

      Alriteee di kesempatan ni Zzati nk ucapkan kat korang yg baca entry ni... Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak! Semoga ramadhan kali ini membawa seribu erti & keberkatan kpd kita semua.. Aminnn :) *tibe2 teringat satu cerita tu lupa plak cite apa yg mak dia eja, kap ba ro, kap alif ta nun! Keberkatan :D heee
hmmm, kaum Adam, diharapkan anda dapat berpuasa penuh yaa.. kaum Hawa ada excuse :p tp mcm mana pun still kena ganti maa.. heeee

     Seriously Zzati rindu serindu rindunyaa nak tambah entry ni *sambil kesat airmata* ok gedik sekejap! hahaha~ macam2 story ada ouh.. eksaited da nk story morry ni! Well, macam biasa, Sharing Is Caring! yedoppp *angkat2 kening* hewhewhew

     So, for the next entry akan ade story morry ku... entry yg ni saja nk wish Selamat Berpuasa saje tapi macam2 dah Zzati mengarut.. biasa laa kalau dah start membebel susah nk berhenti! agagaga :p
So, jaga diri baik2 okay.. bubyeeee! love you all so much <3 muaahhh sikit! heheheee