Monday, 18 April 2011

my Day :)

Hye my Superr Duperr frenz !
Miss u soo much much much taw ka?
Lama kann zzati x singgah memBEBEL kat sini.
Okayy..so arini saya mahu memBEBEL & no one can’t stop me ! ececehhh :p

APRIL !
Bulan ni bulan yang membuatkan Zzati dilanda keBIZIan.. :)
Heee~ bz & penat tapi best !
Mcm2 event ada bulan ni taw ker?
Ade tengok wayang dengan Media Hiburan,Jom Bowling Dgn Muzikfm ! *stesen muzik andaaa . hehe
Ada show di Diva Club Seri Alam JB & mcm2 lagi…. Nak tgk pic? Tgk bawah ni haaa… tapi kalau nk tgk yang lain sila lihat di MUKA BUKU saya yaa? Errr….. I mean FACEBOOK ! agaga~

Artis , Media & Muzikfm :)

nie Superr Duperr frenz zzati yang dtg :) first time jumpa taw ka? sayang dyeorang sgt2! <3
*Abg Fendy , Cty , Zzati , Farawahida , Bell , Kak Aimi & Kak Ain*

haa...sebenarnya banyak lagi pic pic lain. kalau letak sume kat sini nanti jawabnyerr penuh dgn pic jer la blog ni... yee dok? HAHA! 
ouh sayang sayang kuh...haaaa
baru2 ni (16 April 2011) zzati pergi surprise party best frenz Zzati :) kami ni kawan baek + gado0 gado0..
Bila jmpa jerr msty nak gado0 ! nak taw saper? Haa..nama dia IQWAL HAFIZ ! 
suprise party ni idea abg fendy & dia berpakat lah ngn kiteorg sume :)
yang si IQWAL pulakkk kesiann.. kena tipu ! dia ingt dia pergi Times Square aritu sebab ade meeting :p hahaha padan muka ! *gelak pusing2

my best frenz 4 eva ! : D

*bell , amy , zzati & besday boy Iqwal* 

haaa...!! haaa...!! patutnya besday boy yang disuap kek ! tp ni terbalik plak.... sape punya idea? 
silaa JAWAB ! hahadoiii : p

banyak xtvt bulan ni & sumenyer best2... :) kate orang, banyak kenangan terindah ! woottt~ woottt~ :p
tQvm pada kawan2 yg datang hari tu. zzati hargai gilerr2 laahh ! sayang korang ketat2! err.....ayat tu cm x kena jerr kan? aahhhh lantak lah.... (^_^) geeeheeehee
okayyy laaa...nmpknya smpai disini saja pertemuan kita pada kali ini ! 
see....da ngarut ! rasanya taip2 jerr kan? adessss (-_-)
lain kali zzati story morry lagi eh? hehehe~
bubye my Superr Duperr frenz! i L O V E you so muchhh ! <3 <3 <3 muahhhxxxxx!
ai ai aishiteruuuu :)
*ouh yaa...lg 1,, take care guyssss ! booooommmm ! [O_o]








6 comments:

  1. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. zzati..!!jumpa lagi kat blog.jom usya2 blog shafieda =)

    ReplyDelete
  3. wah.... so sweet,,,, u cntk sgt... ^_^...
    i bru followed u,,, follow me back k...tq.. <3

    ReplyDelete
  4. nur aqilah : heee thnkss dear :) okay nnti i follow you balik :D

    ReplyDelete