Thursday, 24 March 2011

SUPERGIRL wannabe ! haha

Kring!!~ kring!!~  
Hye semua :)
Sorry lambat update blog…zzati busy sikit lately ouh :(
so so so soorry ye?? Huxhux…
okayy…ingin ku tunaikan jnji ku pada mu yang telah tertulis di entry yg lepas...hehehe :p

cherite nye berbunyi begini...jap! jap! bunyi kerr eh? HAHA
*nak start membebel dah ni*
Okayy,, mungkin ada yang dah kenal & ada juga yg belum kenal sape zzati kn? kn?
ngeee~ sebenarnya zzati ni penyanyi baru under Music Valley. Zzati ade dua single yg berjudul Cintaku Hanya Padamu & Akan Ku Nanti. Cintaku Hanya Padamu ni lagu dr abg Lan Laga dan lirik oleh Fedtri Yahya…then,, Akan Ku Nanti ciptaan Harry gitaris kumpulan Khalifah & lirik azam dungun :)

nak dengar lagu tu?? boley jeee. korang  boley tengok kat youtube..klip video sumer ade maa :) just search ZZATI … confirm jumpa punyerr ! xpun boley taip itu tajuk lagu meyh. Hehe (O_o)
haa..mcm  tu lahh kesahnyee….harap kawan2 sume dpt support zzati and terima zzati seadanya dlm persada seni ni…ngeee~  boley x? boley x? :p lalalala~

shooting video clip lagu Akan Ku Nanti

kebetulan lpas zzati shooting,kristal pulak yg shooting..
so,kami pun bergambar la dulu.. heee~

-topik seterusnya-
Tettttttttttttttttt!~

SAYA SUPERMAN !! eh,silap… SAYA SUPERGIRL !
HAHAHA *gelak head banging*

Topik kat atas macam tak masuk akal kan nak jd SUPERGIRL?? Muahaha
Eish! Eish! Eish! Zzati ni kan? Kan? Haiyaaa….
Tapi sebenarnya,,ini botul botul punyo cito ! agagaga~
Nak taw?? Baca bawah laa meyh! Ahaks!~ (O_~)

Akhir taun lepas…zzati ada show kat PWTC untuk KPDNKK…Malam tu zzati pakai kasut high heel yg sangat la high smpai tak hengat dunia taw?? Kononnye nak nmpk TINGGI ! al-maklum larr yerr kawan2 ku sekalian..teman ni tak ckup inci ! HAHA!  So,high heel la jalan penyelesaian nyee….
Walaupun malam tu malam yang tersangat laah VERY DA BOMB ! tp,ade jugak DA BOMB lain yg terjadi. Lepas habis perform,zzati pun kira on da way nak turun tangga laa ni…stage situ tnggi woO !! jalan punya jalan punya jalan nak menuju ke tangga tu “ktik! ktok! ktik! ktok! ktik! ktok!” baru je nak melangkah ke satu anak tangga...DUSH!!! zzati pun secara tibe2 dengan tidak disangka TERSADUNG weyh!!! Maka terjadilah adegan terbang menerbang seperti SUPERMAN! Adoii silap lagi..haa..SUPERGIRL ! fuhhh! Rasa macam terbang di awangan taw ker?? HAHAHAHA! *gelak guling2* Tuhan jer taw cam mana perasaannyerrr !!





Zzati ingat Zzati terus jatuh ke bawah! Tapi..nasib baik lah ade penyelamat kat situ…KELLY namanyerr…thanks KELLY ! I love u so much ! xde awak kat situ…mmg “belepup” laa jatuh terus ke bawah! Lalalalala~ nasib baik jugak guest x nampak… sebabnye…tangga tu dihadang oleh dinding…adoyaiii ! nasib baik kan?? Kalau takde dinding tu?? haaa…. Mmg laah bertambah BEST !! haha


Haa…ni la kira pengalaman yang mmg tak dapat Zzati lupakan…boley pulakk zzati TERBANG kat situ…
Sabo jelah !! bila ingt balik semua ni..mmg buat zzati gelak sorang2! Da mcm orang kurang sihat da jadinyerr…

Okay…habis suda cite ! next entry cite lain plak….
Bubye guyss!!! Sayang korang sgt2! Muahx!!!

11 comments:

  1. pengalaman jatuh tu biasalah bagi artis....jac pun pernah jatuh!!! tapi best tak jadi superman tu? hahaha...

    ReplyDelete
  2. hehehe...best jadi superman !! heheh ;p

    ReplyDelete
  3. zati zati...nk suggest neh,t zati letak shoutmix eh kt blog,so sng nk jadil supergurl ngan blogwalking..hihihi,pe pon go go gurl..we frm gomofm owez support ur..yehaaa~!!

    ReplyDelete
  4. embun : okayyy!!! t zzati letak eyh?? hehe.. thanks coz bg suggestion !

    ReplyDelete
  5. yay..dh buat entry psal zzati kt blog embun.. meh meh bertandang ke blog embun yg tak seberapa tu jap meh... dh elatk blog zzati kt list mesti baca gak...yay .. juz vizit www.embun.gomofm.org weeee ^_^~

    ReplyDelete
  6. citer lawak,sebab tu gelak..sambil pusing2..hahaha3

    ReplyDelete
  7. cik embun : thanks !! hargai sgt2 taw ker? hehehe <3

    firdaus : hahahaha gelak smbil head banging laa.. lg functionnn... :)

    ReplyDelete
  8. bs : haaa~ aku taw daa :p

    ReplyDelete