Thursday, 17 March 2011

Zzati itu aku :)

Haluu everyone !!! :) Assalamualaikum , Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia.
Sape2 yang baca entry ni, ade something nk bgtaw! tQvm & i love u ! hehe :p okayy, spt yg di jnjikan..utk entry yg ke-2 ni WAJIB ada story morry kan?? so,hari ni zzati nak story serba sikit psl zzati.. kate orang , "Tak Kenal Maka Tak Cinta" x gitu?? chewaahhh.... HAHA! kira nanti baru story psl lain..boleyy tak? *kalau tak boleyy tu, boley kan jugak yerr? ngeee~

haa..firstly,nama penuh mengikut i/c ialah Nur Izzati bt Mohd Rashid. dilahirkan pd tahun ayam ! *patutlerr aku suke mkn ayam* hahaha. 3 sept 1993 tarikh keramat...haa,zzati nak adiah okayy? :) stay kat Pahang yg aman damai lagi Makmur...mana tak makmur nye...nama pun Pahang Darul Makmur kan? hehehe. suda2....jum bace bawah plakkk... :)

kalau cakap psl nickname..jangan tanya laah..mmg la byk ! huhu..majoriti pnggil zzati dgn pnggilan ZZATI. mama & abah pnggil zzati "kakak" .. tak mustahil laa sbb zzati anak sulung. lgpun,zzati ade 2 org jer adik bradik.. :) tak mustahil jugak kalau zzati ni agak manja kan? *manje kerr? lalala~  nak tgk family zzati?? tgk picture kat bawah ni !!!! hehe


okayy,smbung cite psl nickname....kalau kat sekolah pulak kawan2 tak pnggil Zzati tapi diaorang pnggil KECIK.. ade ke patut??!!! dari form 1 diaorg pnggil taw kerr??? haiyaaa.....
nak tau sebab ape?? sebabnye diaorg kate laa...bkn zzati kate.. haha. diaorg ckp zzati ni kecik, ketot, kenit dan sama waktu dgnnya ! haduiiii......macam2 ada taw? da macam astro daa...disebabkan kebijak pandaian diaorg pnggil zzati ni "kecik" boley dikatekan abes 1 sekolah pnggil zzati kecik.. termasuk lah cikgu2 jugakk..HAHAHA! *gelak pusing2*
Hari berganti hari...minggu berganti minggu [ tibe2 dramatik pulak kannnn ] zzati mkin tnggi...tinggi ker?? rasenyer tnggi la jugak.. sikit ah. :p tapi kan,,kawan2 skolah still pnggil kecik smpai la hari ni...nama tu da melekat ouh..sebati dlm jiwa sanubari katenyerrr.... hehe. tapi ape2 pun zzati tetap syg diaorg smpai bila bila bila dan bila!!! (O_~)

ni la budak kelas 5 Science, <3 them !

arghhh!!! alaaa....rasa ngntuk la pulakk... =.="
korang,,kita smbung kat entry lain la nnti eh?
entry yg coming soon ni..zzati akn citekan plak mcm mane zzati boley jd penyanyi baru bwh naungan Music Valley & nnti zzati share lagu2 zzati yg korang pernah & belum dngar :)
psttttt!! nk bisik ni.... 
zzati sayang korang ! hehehehe
papai d sailorman put put ......








12 comments:

  1. werkkk... awak artis ker? huhuh

    ReplyDelete
  2. zzaty sahaja : nk kene flying kick laju2 tak? hahah ngaderrrr :p akak sahaja........adik windu akak ! ahhaha

    ReplyDelete
  3. just nak tanyew...camne zzati gelak pusing2 tu???hahaa3

    ReplyDelete
  4. bengong kau budak! erghhh.. ahhahaha.. nk3.. cepat laaa.. kah3 ... bluerkkkkkkkkk =P

    ReplyDelete
  5. firdaus : gelak smbil berpusing.. cuba try test eh?? hehehe

    zzaty : okayyyy..tunggguuu!

    ReplyDelete
  6. nak hadiah kan banner blog tok zati blh?

    ReplyDelete
  7. jejalan jejenguk at blog zzati...

    ReplyDelete
  8. anne : hadiah banner??

    wan : heee~ :)

    nadea : blog yg sgt kuat membebel kn? huhu ;p

    ReplyDelete
  9. Akaq dpt brapa A?????
    hehehehehe*_^

    ReplyDelete
  10. ainaa : hehe..ade lah jugak sikit.. tp x byk :p

    ReplyDelete
  11. Ya Allah !! Saya dah lebih minat dkt kak Zzati ..

    ReplyDelete