Wednesday, 16 March 2011

tiba tiba rasa nak membebel ~

heyya !!
salam 1 Malaysia :) Zzati disini ! siapa disana?? *tbe2 kan...
okayyy,, thiz is my first post..

Zzati created blog ni sebenarnye atas pendapat kawan kawan Zzati yg Superr Duperr di facebook...
mula mula fikir jugak.. buat ape aku nk created blog ape sume ni? tp,bila difikirkan balik....
okay jugak wat blog ni kan...dapatlah kita share share something kn?? al-maklum lerr kata orang,, Sharing Is Caring...tak gitu??! ahaaa~ :)
plus,boley la zzati membebel disini (O_o)

maka,wujudlah blog yg ber'title' Bila Aku Mula Membebel ni.... *mmg aku kuat membebel pun* hehe
sebenarnyer zzati ngah pikir lagi ni... nk share korang semua pasal apa laa kann..
pasal aktiviti harian kerr,cite cite lucu kerr,kisah chenta munyet kah...ade idea tak? cecite! cecite! cecite! hahaha 
sayang sayang ku sekalian,kalau korang ada idea, bgtaw saja eyh? 

InsyaAllah zzati akan cuba update blog ni selalu...
ouh yaa...hope nanti korang tak jemu nak bace okayy??
rasanyerr untuk first entry ni...zzati takmo cite ape2 lagi...kite buat muqadimmah jerr laa...
but, 2nd entry tu WAJIB laah ade cite cite yang bakal di kongsi.. ngeee~
ape ape pun,Salam Perkenalan dari Zzati :)







4 comments:

  1. wahh..da ade blog erk..bagus2..teruskan dgn citer2 yang menarik..huhu3 ^_^v

    ReplyDelete
  2. hehehe...saja suke2 created blog ni :)
    okayy..insyaAllah !!
    nnti jgn lupa baca yerr? ngeee~

    ReplyDelete
  3. ooo suka membebel rupanya....anyway best, best!! selalulah update blog ye...

    ReplyDelete
  4. hehehe! terima kasih....favourite membebel bebel nieh... hehe :p

    ReplyDelete